Telefoni Fikse

Po kjo a nuk eshte e vjeter?

Ke te drejte ! Eshte e vjeter por e Rinuar dhe e pazevendesueshme atje ku duhet.

Dikur quhej TelefonFiks sot quhet VOIP ose Voice Over IP e shqiperuar ( Ze nepermjet protokoll IP ose internet )  Sot TelefoninFiks e merr me vete kudo fale teknologjise Voip. Fale kesaj teknologjie TelefoniFiks eshte rikthyer ne mode sepse ate nuk e zevendeson asgje atje ku duhet. Sepse  celulari nuk mund te perdoret ne cdo vend, sepse valet jane te interfereueshme e nuk arrijne kudo, sepse Voip hyn ne cdo vend e mbi te gjitha eshte zgjidhja me e thjeshte dhe me e perdorshme per prinderit tane.

Sot nese ke nje telefon voip ne shtepi do te thote se nuk ka nevoje per karikim , sepse nuk ka nevoje te mesosh se si te hapesh kodin , sepse nuk ka nevoje te mesosh si te perdoret, sepse nuk ka nevoje te mbash edhe telefon edhe bllok shenimesh,  do te thote se nese ka nje zile telefoni qe tringellon ajo vjen nga zemra jone Familja. 

  • Per te gjithe ata qe duan ta kene ne shtepi per prinderit voip eshte e thjeshte , si qemoti.  

Per me teper sot voip eshte nje zgjidhje me shume se nje telefon fiks. Mund ta keni te instaluar njeheresh ne me shume se 1 aparat. Nuk humbet kurre nje thirrje dhe mbi te gjitha eshte e arsyeshme ne cmime sepse Telefoni fiks ka evoluar nder vite dhe sot vjen me opsionet me te mira .

  • Ne sot ofrojme zgjidhje voip te perosnalizura sipas nevojes sepse sot duam te jemi pjese e familjes. 
Exercitation ullamco laboris nis.
tab