Support

best-offer
Nese se ke pare akoma
1799 all /muaj.

Taksat e perfshira. Per Kontrata 12Mujore duke perfituar 30% zbritje. 

  • 100Mbp/s WIFI6 + Digitalb Familjar
  • Tarife Regjistrimi 900 leke

 *  Paisjet jepen perdorim pa pagese per kontratat 24mujore

Whatsup (+355) 68 90 20 001
Telefononi (+355) 34 420 001
FAQs - Pyetje te shpeshta

Jemi ketu per Ndihme

Keni një pyetje të thjeshtë? Dëshironi të mësoni për të përfituar sa më shumë nga Shërbimet IPRO | NISATEL? Ju keni ardhur në vendin e duhur. Këtu mund të gjeni këshilla të shkëlqyera për Internetin, IPTV OTT, Telefon dhe FBS (Full Business Solution) FHS (Full Home Solution). Përdorni udhëzimet dhe mjetet e përdoruesit, menaxhoni llogarinë tuaj të IPRO ose paguani faturën tuaj online. Bisedoni me ne ose gjeni mënyra të tjera për të na kontaktuar - gjithçka është këtu vetëm për ju. Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar 24/7.

Ndihme Teknike

Merr pergjigje mbi pyetje teknike & perdorimin e paisjeve si dhe pyetje te pergjithshme

Faturimi & Sherbimet

Gjeni përkufizime të detajuara mbi faturimin etj.  Pagesa Informacione etj financiare

Internet & WIFI

Informacion mbi ruterat wifi , mbulimin  , shpejtesine e opsione tekinke mbi mbulimin etj . 

Testo Shpejtesine

Po mendon mbi shpejtesine e lidhjes IPRO | NISATEL ? Zbuloje nepermjet ketij testimi te perkushtuar me  Sinqeritet dhe Saktesi