Internet & TV

Internet & Televizioni i se ardhmes OTT

Kombinimet tona më të mira

Zgjidh më të mirën e paketave INTERNET & OTT me kombinimet tona

Familje Baze

Leke 1600 Mujore
 • 100 Mbps internet
 • 60+ Kanale Tring
 • + Kanale Lokale
 • Pagese per kontrate12mujore

Familje Smart

Leke 1900 Mujore
 • 100 Mbps internet
 • 50+ Kanale Digitalb
 • + Kanale Lokale
 • Pagese per kontrate12mujore

Familje Baze

Leke 2260 Mujore
 • 100 Mbps internet
 • 50+ Kanale Digitalb
 • 60 Kanale Tring
 • Pagese per kontrate12mujore

Përhap mbulimin e internetit tënd ultra të shpejtë në çdo cep të shtëpisë

Full Home Solution WIFI6 eleminon zona "hije" dhe ju jep mbulimin më të mirë si edhe eksperiencën më të mirë WIFI që keni përjetuar.  

2990 leke

/muaj.

100% Internet me Fiber Optike

Përzgjidh shpejtesine qe ke imagjinuar

Cmimi eshte fleksibël dhe ne dimë si ta bëjmë më të lehtë. Zgjidh sot rrjetin me te qendrueshem dhe mbulimin që meriton çdo cast.

Faturim Vjetor Faturim Mujor
Perfekt

Zgjedhje inteligjente

1200 leke/muaj
 • Me zbritje nga 1500 leke
 • 100 Mbps download
 • 20 Mbps upload
 • Pagese per kontrate 12mujore
Familjare OnTOP

Turbolence me 500mbps

1600 leke/muaj
 • Me zbritje nga 1900 leke
 • 500 Mbps download
 • 50 Mbps upload
 • Pagese per kontrate 12mujore
 • 1500Leke per Abonime 24Mujore
Familjare ELITE

I ndjeni fluturat me 1Gbps

1900 leke/muaj
 • Me zbritje nga 2200 leke
 • 1000 Mbps download
 • 100 Mbps upload
 • Pagese per kontrate 12mujore
 • 1800Leke per abonime 24mujore

  Kërkoni tju telefonojmë?

  Si mund t'ju ndihmojmë të përshpejtoni biznesin tuaj?

  Do të shkojmë thellë të kuptojmë teknologjinë tuaj dhe sfidat e biznesit , do të diskutojmë se si shërbimet tona të avancuara mund  të përshtaten e t'ju vijnë në ndihmë për nevojat tuaja.

  Do të merrni një rekomandim falas të përshtatur për qëllimet tuaja të biznesit.

  Jeni duke kërkuar për ndihmën e klientit? Vizitoni faqen tonë të Support 

  Ose telefoni direkt ne:

  034 420 001    /  068 90 20 001