Cfarë Ofrojmë Ne?

IPRO | NISATEL
Mundësi Të Pafundme

Sjellim eksperiencat më të mira në treg me zgjidhje  dhe teknologjinë më të fundit. Falë përvojës shumëvjeçare ju japim mundësinë të provoni produkte të standardizuara tashmë, si Full Home Solution dhe Full Business Solution.

FiberNET
Nese nuk ke Internet me FIBER eja provoje dhe shijoje lidhjen me shpejtesine e drites.
WirelessNET
Wifi Radio Access për zonat pa mbulim fibër, ose kur siguria kërkon wifi.
OTT / IPTV
Risi ne Fier. Merre TV me vete kudo ku shkon ,me pushime apo jashte . 200+ programe te ndjekin kudo .
E re Wifi6
Performanca me e larte dhe mbulimi me i mire mundesohet nga WIFI6 . Ju ndiqni teknologjine ne ju suportojme.
UltraFiber e keni degjuar ? Plotësisht e mundur!

Merr shpejtësinë më të lartë

Ka shumë arsye për të zgjedhur IPRO | NISATEL si (ofruesin e shërbimit të internetit.) Interneti me ne është numri 1 për nga vleresimiet e klienteve në krahasim me ofruesit e tjerë të mëdhenj të Internetit . Me IPRO | NISATEL do të keni 99% qendrueshmëri .

Ne ofrojmë shumë plane e tarifa por mbi të gjitha Ofrojmë Sherbim te Personalizuar sipas kërkeses. Planet tona fillojnë nga 100 Mbp/s e gjithcka që ju mendoni se ju nevojitet.

Per te gjithe ju qe jeni jashte zones se mbulimit Fiber Kompania jone disponon nje rrjet te gjere mbulimi me antena e mbeshtetur nga teknologjia Fiber Optic ne Backbone dhe Wireless ne shperndarje . Mbi 27 pika aktualisht ne  trasmetimim  mbulojne te gjithe qarkun Fier

Duke qenë se shërbimi OTT është nga më të avancuarit, Lista e programeve është gjithmonë e ndryshueshme dhe në varësi të kërkesave por mund t’ju bejme me dije se jemi Partner të DGA, TRING e shumë Content Provider, për tju mundësuar eksperiencën më të mirë. Mund të merrni paketa sipas dëshirës ose më shume se 1 të kombinuara . Risi Merreni TV me vete kudo qe shkoni me NISATEL

Me NISATEL OTT mundësia për të marrë kanale është e pa limituar. Një opsion unik që ne kemi në sistemin tonë të jep mundësinë të zgjedhësh më shumë se 1 paketë TV (psh Digitalb + Tring ) në një abonim të vetëm per 2 ose me shume TV .Opsion gjithashtu eshte të krijosh listën tënde duke i shpërndarë kanalet sipas dëshirës në 2 TV, vetëm nëpërmjet telekomandes me Opsionin Split .