Sherbime

Cfare ne ofrojme?

Eksperienca me IPRO | NISATEL do te mbetet pergjithmone me ju

Një ekip i përkushtuar për të ofruar shërbime duke dëgjuar komentet e klientëve dhe duke iu përgjigjur në mënyrë të personalizuar. Ne jemi të apasionuar, të përgjegjshëm dhe me nje eksperience te gjate .

FiberNET
Nese nuk ke Internet me FIBER eja provoje dhe shijoje ...
Telefoni Fikse
Unified communications and collaboration solutions to engage customers, empower your ...
Zgjidhje IT
Çliroje skuadrën tënde dhe fokusohu në inovacion dhe rritje. Kërko ...
WirelessNET
Wifi Radio Access për zonat pa mbulim fibër, ose kur ...
OTT / IPTV
Risi ne Fier. Merre TV me vete kudo ku shkon ...
E re Wifi6
Performanca me e larte dhe mbulimi me i mire mundesohet ...

0 leke Kosto Lidhje me Fiber optike

Per ju sot absolutisht  pa pagese  lidhje me Fiber Optike me teknologjine me te mire ne treg 

Sepse ti Meriton !

Ekipi yne

Cfare na ben ne ndryshe

Te qendrueshem

Merr shpejtesine per te cilen paguani pa u afektuar nga paisjet qe keni. Super rrjeti ndertuar garanton qendrueshmeri.

Shpejtesi shperthyese

Ultra shpejtesi ne ngarkim shkarkim si mundesojne per ju video telefonata pa shkeputje.

Pa kushte

Ne nuk kemi kushte . Zgjidh kontraten qe deshiron dhe shkepute kur te kesh nevoje pa detyrim dhe pagese ekstra.

Suport i admirueshem

Keni pyetje .. merrni pergjigjet menjehere nga nje ekip i vemendshem & profesional i motivuar tju sherbeje

Pa kosto te fshehura

Kur themi paguan kete cmim ne nuk ndryshojme gjate rrugetimit. Kontratat tona jane pa penalitete .

Privatesi e besueshme

Ne sigurohemi qe te dhenat tuaja te jene te ruajtura ne menyren me te sigurte si prioriteti yne .

Shpërndaje