E re Wifi6

WIFI6 apo 7 spo 5G ?

Kjo nuk eshe vetem nje reklame. Wifi6 eshte reale , e Fuqishme, pa kompromis

Dicka e mire ka ndodhur. Quhet wifi6. Per te gjithe ata qe nuk e dine wifi ka filluar ne versionin wifi A si nje prookoll indoor, pra per brenda shtepise me shpejtesi 12mbps me pas wifi B 24mbps, wifi  G 54Mbps , N 130Mbps & Mimo , wifi AC rreh 300mbps, AC wave2 rreth600 mbps, Wifi 6 wave1 1200mbps, Wifi6 wave2 2400mbps dhe po vazhdon e evoluoje ne kapacitete te reja perfshire wifi7 qe po vjen.   

WIFI6 eshte ndryshe nga paraardhesit e tij edhe pse eshte kompatible ose i pershtatshem me parardhesit e vete ky protokoll ka dicka ndryshe. U ndetrua nga e para per te qene kompetitiv dhe i qendrueshem. U disenjua si oudoor me gjithe mekanizma per t`u mbrojur ne nje ambjen e jashtem ndryshe nga gjthe pararadhesit e tij dhe kjo e ben te qendrueshem kundrejt interferencave te prolemeve standarteve qe kane wifi-t e zakonshem, . wifi6 eshte wifi me i mire por jo vetem. 

Ne pritje te wifi 7,  wifi 6 eshte nje gamechanger ne fushen wifi. Jo vetem kapacitet i shtuar por mbi te gjiha qendrueshmeri qe nuk e arrin dot e wifi 5 etj.  wifi 6 tashme defakto eshte i vetmi Gbit wifi ne treg shume i prekshem  nga te gjithe. Ne ofrojme wifi 6 per masen, nepermjet zgjidhjes one inovative 1Gbit. 

Exercitation ullamco laboris nis.
tab