Karriera

Jemi duke Punësuar

Vende te Lira Pune

Skuadra jonë është në kërkim për talente të reja në fushën e biznesit dhe tregun ku ne shërbejmë. Ne gjithmonë jemi në kërkim për staf të ri të na bashkohet me Skuadrën tonë.

Pozicioni Vendodhja Orari
Inxhinier Rrjeti IT
Fier Kohë të Plotë Apliko Tani
Suport Teknik NOC
Fier Kohë të Plotë Apliko Tani
Teknik Instator Fiber Optic
Fier Kohë të Plotë Apliko Tani

Ne jemi gjithmonë në kërkim për personel të ri për tu bashkuar me stafin tonë. Na ndiqni në LinkedIn!

Jemi këtu për tju mbeshtetur

Ne kemi përmirësuar sistemin tonë me teknologjinë e fundit XG-PON për t'ju ofruar Internetin më të shpejtë të disponueshëm në adresën tuaj për një cmim të ulet mujor.

Bashkohu me skuadrën tonë!

Përfitim për të punësuarit

Kushte të mira pune, Staf i kualifikuar që mundëson rritje profesionale. Trajnime Profesionale.

Siguracion shëndetësor ekstra

Siguracion privat që mbulon shërbime ekstra në rast nevoje.

Pagë konkuruese

Ne ofrojmë shumë pagë konkuruese bazuar në Aftësi dhe Përvojë.

Puno & Jeto i Balancuar

Pushime të paguara, Ditë pushimi , Pagesë per kohën kur jeni sëmurë.

Dërgoni CV tuaj

    Shpërndaje